За компанијата

За компанијата

ЕХИ дооел е компанија со широк спектар на производи и услуги на подрачјето на третман на комунални, индустриски, питки и процесни води. Со долгогодишното искуство достигнавме препознатлив квалитет на пазарот, кој придонесе за зачувување и заштита на околината. Различните технологии кои ги применуваме во секојдневното работење ни овозможуваат да ги задоволиме сите специфични потреби на купувачите, при што заштитата на околината е на прво место.
Сите наши системи се проектираат и се изработуваат во согласност со Европските норми, и се атестирани од страна на акредитирани институции за контрола на квалитетот.
Во целокупното работење на компанијата имплементиравме интегриран систем на управување со квалитет, животна средина и безбедност на работа согласно со меѓународните стандарди ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

Главна цел на нашата дејност е заштита на околината, нејзиното зачувување за идните генерации и прилагодување на дејноста кон политиката за одржлив развој на целиот регион. Од таа причина во компанијата постојано се работи на развој и примена на современите технологии и унапредување на функционалноста на постоечките услуги. Освен стандардните производи, во можност сме да ги исполниме и сите специфични барања на клиентите.
Ви нудиме бесплатни консултации, обуки и совети за правилно и полесно користење на нашите технолошки решенија и производи од нашата понуда, како и бесплатни практични решенија за нивна примена во секојдневието.

Визија

Нашата визија е да станеме Ваш партнер во изборот на постројки за третман на отпадни, питки и процесни води. Како регионален добавувач на опрема и услуги за третман на отпадни работиме напорно на градење партнерства со најголемите светски производители за да станеме нивна доверлива продолжена рака за регионот и пошироко. Нашата визија е постојано да бидеме во чекор со времето во сите сегменти и области каде што делуваме.

Мисија

Нашата мисија е да обезбедиме висококвалитетни производи и услуги за третман на отпадни, питки и процесни води на регионалниот пазар и да создадеме доверба меѓу клиентите преку позиционирање на лидерската позиција на пазарот во Северна Македонија. Ова ни дава мотивација и сила да работиме со максимална посветеност во секое време, да инвестираме во луѓето и технологијата најдобро колку што знаеме и да ги посветиме нашите напори за развој на производи и услуги за клиентите со највисоки стандарди. Нашата мисија е да градиме и одржуваме долгорочни односи со нашите клиенти, во исто време да се грижиме за нашите вработени и да им дадеме можност да работат со интегритет, креативност и во интерес на нашите клиенти и на компанијата.

Вредности

Нашите вредности се основа за развој на нашиот бизнис. Како докажани професионалци им служиме на нашите клиенти врз основа на вредности и принципи. Имаме одлични стандарди за да ја одржиме контролата на работата и да ја спроведуваме со максимален квалитет. Ние се идентификуваме со нашите вредности и постапуваме така што тие се рефлектираат во сè што правиме. Се фокусираме на откривање на потребите на нашите клиенти и обезбедување на алатки за нивно задоволување.

781

Успешни проекти

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt.

86

Клиенти

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt.

137

Партнерства

Lorem ipsum dolor sit amet, sed do eiusmod tempor incididunt.

Нашиот тим

Нашиот тим е составен од 30 професионалци …..