Slide 1
Третман-подготовка на вода за пиење и процесни води
Slide 1
Третман-подготовка на вода за пиење и процесни води
Slide 1
Третман-подготовка на вода за пиење и процесни води
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause

Третман на води

Главна цел на нашата дејност е заштита на околината, нејзиното зачувување за идните генерации и прилагодување на дејноста кон политиката за одржлив развој на целиот регион.

Клиенти