ЕХИ дооел е компанија со широк спектар на производи и услуги на подрачјето на третман на комунални, индустриски, питки и процесни води.

Контакт

Адреса:
ул.3-та Македонска бригада б.б., П.фах. 723,
1000 Скопје

Телефон: 02/ 2460-075
Факс: 02/ 2401-175

Е-маил адреса: contact@ehi.com.mk

Социјални медиуми